خبری به زیبایی شهادت!

17 دی 1402

چهارمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی

13 دی ماه برای جهان مقاومت همراه با خبر بزرگی است؛ خبری به بزرگی ایمان و پایداری، به بزرگی مردانگی و غیرت و به زیبایی شهادت! خبری که البته برای همه آزادگان جهان، سنگین بود. خبر این بود: حاج قاسم سلیمانی هم به خیل شهدا پیوست.

او شعار بزرگی را به تصویر کشید که راه قدس از کربلا می گذرد. این یک مکتب است همان مکتبی که هنر انقلاب را تبیین نمود . هر روز هنرمندان خدا آفرینشی دارند. هنری که با پایداری معنا پیدا می کند. هنری که زنان و فرزندان خالق آنند. دبیرخانه جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی ضمن گرامی داشت چهارمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، مفتخر است که میزبان آثار بدیع شما در این میدان عشق و پایداری باشد و منتظر رخ نمایی صحنه های میادین پایداری توسط همه اهالی فرهنگ و هنر است. همچنین دبیرخانه جایزه ضمن عرض تسلیت به مناسبت فاجعه تروریستی در کرمان و ابراز ادامه راه پایداری شهید سلیمانی، اعلام می دارد اگر خونخواران و جنایتکاران با سخره پرسند: در کرمان چه دیدید؟ پایمردی خواهد گفت: ما رایت الا جمیلا! دبیرخانه همچنان اطمینان دارد موضوعاتی چون فاجعه کرمان، امروز باید در فهرست خلق آثار هنر پایداری قرار گیرد و ان شاء الله هنرمندان با زبان هنر، مظلومیت این شهدا را به تاریخ و جهان منتقل خواهند کرد.