دانشگاه هنر اصفهان به جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی و برگزاری آن افتخار می کند

دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری، رییس دانشگاه هنر اصفهان در آیین رونمایی از وبگاه و‍‍ پوستر ‍‍‍‍ جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی با اشاره به اینکه شهید بهروز مرادی از دانشگاه هنر اصفهان، سمبل مقاومت، ایثار و فداکاری بود، ضمن بیان خاطراتی از این شهید والا مقام و ویژگی های شخصیتی ایشان گفتند: آنچیزی که انسان را شجاعانه وارد میدان جهاد و شهادت می کند، تعالی روحی است و البته جهاد، خود بستر تعالی روحی را چنان مهیا می کند که عارف در خارج از میدان جهاد، سال های متمادی باید با انواع ریاضت ها به آن برسد و در آخر هم معلوم نیست به مقصد برسد. در واقع، این خاصیت جهاد خالصانه در راه خداست.
دکتر خواجه احمد عطاری با بیان اینکه دانشگاه هنر اصفهان برای نخستین بار تصمیم دارد تا این جایزه را برای پاسداشت اندیشه شهید، ارج نهادن به شهادت و گسترش فرهنگ پایداری و مقاومت برگزار کند، گفت: دانشگاه هنر اصفهان به این جایزه و برگزاری آن افتخار می کند. رییس هیات امنای جایزه به جلسات هیات امنا و دیگر جلسات مربوط به جایزه که تا کنون ۸ ماه طول کشیده هم اشاره ای کرد و گفت: همه همکاران صادقانه آمدند و ساختار درست شکل گرفت. دکتر خواجه احمد عطاری با بیان اینکه اولین دوسالانه می تواند شروع خوبی برای کارهای بعدی قرار گیرد، اظهار امیدواری کردند که جایزه شهید بهروز مرادی بتواند به جایزه بین المللی تبدیل شود.